Известие

Collapse
No announcement yet.

Поддръжка на 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Поддръжка на 146

Здравейте на всички !
    Чакам до петък от италя алфа 146 96-та година 90.000 км 1.4 twin spark.
    Въпроса ми е как стоят нещата с частите цените и комфорта на колата .
    Просто за първи път ще карам италянска кола впрочен тя ми е 2-рата кола ... И все от някаде се почва . Благодаря предварително
    Alfa 146 1.4 boxer !

Re: 146 и потдръжка ?

Първоначално публикувано от Mitko
    Здравейте на всички !
    Просто за първи път ще карам италянска кола впрочен тя ми е 2-рата кола ... И все от някаде се почва . Благодаря предварително
    Честито и със здраве да си я караш. Комфорта е супер. Ще има доста екстри А за обслужването.... напиши от къде си, за да ти препоръчат колегите които са от твоя град къде да отидеш.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
      Здравейте на всички !
      Честито и със здраве да си я караш. Комфорта е супер. Ще има доста екстри А за обслужването.... напиши от къде си, за да ти препоръчат колегите които са от твоя град къде да отидеш.
      Благодаря ти много , за екстрите незнам какви ще са дано да има за климатик 100% знам .
      Еми от пловдив съм , ако някой може да дава савети ще се радвам
      Alfa 146 1.4 boxer !

Comment

Здравейте на всички !
        Благодаря ти много , за екстрите незнам какви ще са дано да има за климатик 100% знам .
        Еми от пловдив съм , ако някой може да дава савети ще се радвам
        Ок. Ако е наистина Туин Спарк, значи е поне 97-ма г. За километрите недей да лежиш на тая кълка. Едва ли са реални за 10 годишна кола Но това да не те плаши. Моята е на 150 000х. и цъка като часовник. Екстри ще има още доста, ще видиш А за обслужването ти препоръчвам да идеш в Авто-комплекс "Европа" зад "Динекспрес". Много къдърни и приветливи момчета. Даже приемчика и едното монтиорче са "Алфисти". Разбират от Италиянки което си е доста от значение. За маслото обаче си искай да ти сложат "Селения" 20К за "Алфа Ромео" щото по-принцип май работят с друго. Малко е скъпичко, но недей да пестиш от малсло. Има разлика с какво ще я караш. От Опит знам И по-нататък като я регестрираш, следи темите в "Срещи и Мероприятия". Редовно се събират Алфите от Пловдив. Да се похвалиш, да я покажеш и да се опознаеш с останалите. Успех.
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

и аз сам нов тук но днеска обслужвах моита и ти казвам пресни цени значи ангренажния комплект за tuin spark е 200 лева ремак за успокоителните валове 50 и работа 60 утре ще сменям масло и филтри около 100 дано сам помогнал това е в София
          ALFA ROMEO 146 TI
          Fiat FIORINO 1.4 95
          LANCIA LIBRA 2.4 jtd

Comment

и аз сам нов тук но днеска обслужвах моита и ти казвам пресни цени значи ангренажния комплект за tuin spark е 200 лева ремак за успокоителните валове 50 и работа 60 утре ще сменям масло и филтри около 100 дано сам помогнал това е в София
            ALFA ROMEO 146 TI
            Fiat FIORINO 1.4 95
            LANCIA LIBRA 2.4 jtd

Comment

Първоначално публикувано от pres
              Твоята е ТИ а неговата е 1.4 Има голяма разлика и в цените на частите предполагам
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Е в софия нз как стоят нещатата .
                Тук неска с едно приятелче с 145 boxer отидохме и взехме 4-и свещи за 11.50 примерно на мен не ми се видя ич скъпо
                Alfa 146 1.4 boxer !

Comment

Е в софия нз как стоят нещатата .
                  Тук неска с едно приятелче с 145 boxer отидохме и взехме 4-и свещи за 11.50 примерно на мен не ми се видя ич скъпо
                  Боксера е друго. За ТС частите са малко по-скъпички. Освен това ти ще имаш 8 свещи. Това предполагам го знаеш. Сега докато не е дошла колата още, вземи и чети форума яко. Ползвай и търсачката. Ще научиш много полезни неща към които е добре да се придържаш.
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

За "оригинални" свещи комплект ми оферираха цена около700лв (Ауто Италия мисля). За съжаление NGK няма внос и аз се принудих да си купя Шампион (в Аутодата ги има моделите) за 125лв комплекта.
                    146TS 1.6 120HP 1998

Comment

за свещите наи доброто е ДенсоИридиум аз сисложих такива струваха ми 240лв
                      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Еми незнам мойта дали ще е TS или Boxer .... Но мерси на всички за сега като доиде ще я снимам и ще се похваля
                        Alfa 146 1.4 boxer !

Comment

Неска бях в един сервиз . Хората като им казах че ще карам алфа и се едно казах че ще ги застрелям ... ?
                          Викат алфите са с най скъпи части най мн се развалят ужас ?
                          Alfa 146 1.4 boxer !

Comment

Неска бях в един сервиз . Хората като им казах че ще карам алфа и се едно казах че ще ги застрелям ... ?
                            Не се учудвам. И всичките имат най-здравите коли. Голфове, нали Ся тая Алфа като дойде не я карай в който ти зърне окото сервиз, че после ще ревеш. Ползвай търсачката и намери темите за сервизите и магазините в Пловдив или иди там кадето ти казах.
                            sigpic
                            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Не се учудвам. И всичките имат най-здравите коли. Голфове, нали Ся тая Алфа като дойде не я карай в който ти зърне окото сервиз, че после ще ревеш. Ползвай търсачката и намери темите за сервизите и магазините в Пловдив или иди там кадето ти казах.
                              Е да естествено че няма да се върна те ще са ебахти майсторите за алфа , щом говорят така !
                              В интерес на истината единя беше голфаджия с една троига GL беше .. Знам че голф са здрави ама с какво толкова ще превъзхожждат алфата + тва алфа имат екстри докато при голф е рядкос .
                              Както и да е да се върнем на темата 99% ще посетя твойте хора да я обслужа ако има нещо в момента а само информативно питам едни оргинални тасове за алфа 146 ква цифра са ?
                              защото мисля джанти да взимам но и тасовете ми харесват мн.
                              Alfa 146 1.4 boxer !

Comment

Working...
                              X